1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Nyitvatartás

Hétfő - Kedd - Szerda:
ZÁRVA
Csütörtök:
17:00 - 22:30
Péntek - Szombat:
12:00 - 22:30
Vasárnap:
12:00 - 18:00

Kiemelt linkek

Esküvői italok

Italfogyasztás

Az italok költsége mindig felmerülő kérdés, hiszen abszolút fogyasztásfüggő. Két számlázási rendszert különböztetünk meg:

  • Hagyományos
    Hagyományos számlázásnál a megbeszélt italokból fogyasztanak vendégeink az est folyamán, és ez a megrendelő részéről folyamatosan követhető és ellenőrizhető számítógépünkben. Így a megrendelő csak a ténylegesen elfogyasztott italok után fizet.
  • Italcsomag
    Az italcsomag ára 8500 huf/fő, mely korlátlan ásványvíz, üdítő, gyümölcslé, sör, bor, pezsgő, és kávé fogyasztást foglal magába. Röviditalt nem tartalmaz. Az italcsomag mellett a röviditalok megbeszélés tárgyát képezik. Az italcsomag nem időkorlátos éttermünkben, az esküvő végeztéig korlátlan és aktív.

Általános italrend:

-Asztalra felhelyezett Coca-Colával, Fantával és ásványvízzel várjuk a násznépet, az est
folyamán pedig a felszolgálók gondoskodnak eme tételek folyamatosságáról.
-A gyümölcsleveket, borokat, söröket nem helyezzük az asztalra, hiszen hamar átmelegednek,
fogyasztásuk és felszolgálásuk igény szerint történik kizárólag.
-Röviditalok tekintetében a megrendelővel történt egyeztetés után a kért italokkal
készülünk elő, kihasználva a rendezvényteremben lévő külön bárpult és hűtők adta
lehetőséget.
-Csoportos pezsgőfogyasztás esetén, kérjük szándékukat jelezzék előre, hogy
árubeszerzésünk megfelelően felkészülhessen.
-A megbeszélt italokon kívül, más, illetve drágább italok nem kerülnek felszolgálásra
a megrendelő tudta nélkül, erre éttermünk kiemelten figyel.

Étel és ital árakban az étlap árai mérvadóak!
Étlap és itallap megtekinthető weboldalunk "Menü" menüpontjában.

 

 

GOMBÁS ÉTTEREM
1181 Budapest, Dobozi u. 70.
Asztalfoglalás: +36 30 14 31 555
Rendezvényinformáció:
Ifj. Gombás András
mobil: +36 70 585 6868
(hívható minden nap 10:00h-tól 24:00h-ig)
fax: +36 1 292 0883
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.