Mediterrán terem bemutatása
(50 személyes rendezvényterem)
A Zsuzsanna termet az étterem bővítése során a Mediterrán terem követte. A kezdeti bohém narancssárga falak azóta meghitt és meleg mediterrán-barnává változtak, barátságos, családias hangulatot varázsolva a terembe. Ez a színváltás megkönnyíti a terem dekorálását, hiszen az így kiválasztott krém-színek szinte minden díszítési stílushoz és színhez egyaránt megfelelnek.
A terem hangulatát Buczkó Imre festőművész mediterrán képsorozata teszi teljessé.
a terem adottságai:
- klimatizált
- nem dohányzó terem
- Wifi - ingyenes szélessávú internet használat
- a zene hangereje a teremben külön szabályozható, kikapcsolható
- elektromos áram csatlakozás
- szabadon díszíthető, dekorálható
- svédasztalos rendezvényre alkalmas
- dohányzás közvetlenül a terem mellett lehetséges
- toilette közvetlenül a terem mellett található
- élőzene lehetséges (a hangerő ebben az esetben korlátozott!) nagyobb és hangos zenekarok fellépését a terem hangszigetelése nem teszi lehetővé!
A terem befogadóképessége:
- táncterülettel 40fő-ig ideális
- táncterület nélkül maximum 60főre teríthető
(táncterület: 2x5 méter azaz 10 négyzetmétertől 6x5 méter azaz 30 négyzetméterig terjedhet, attól függően, hogy hány személyes a rendezvény.)
Alkalmas:
- céges tárgyalás
- szülinap, névnap
- keresztelő
- esküvő
- halotti tor
- osztálytalálkozó
- bankettek
- bemutatók
- előadások
- csapatépítő tréningek
- továbbképzések
- mikulás partyk
- évzáró rendezvények lebonyolítására
A terem alapadatai:
hasznos alapterülete: 64,13 négyzetméter
12,1 méter hosszú
5,3 méter széles
asztallap magasság: 72 cm
asztalaink mérete:
80x80 cm
120x80 cm
240x80 cm
székszoknyákhoz:
székek magassága 75 cm
székek háttámla szélessége 45 cm
ülőfelület: 50 cm mély és 45 cm széles
GOMBÁS ÉTTEREM
1181 Budapest, Dobozi u. 70.
Asztalfoglalás: +36 30 14 31 555
Rendezvényinformáció:
Ifj. Gombás András
mobil: +36 70 585 6868
(hívható minden nap 10:00h-tól 24:00h-ig)
fax: +36 1 292 0883
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.