Esküvői menüink, összeállításukban a Kárpát-medencében mindenki által ismert, klasszikus magyar fogásokat tartalmaznak. Igyekeztünk a menüt úgy összeállítani, hogy az a magyar lakosság által leginkább ismert, és a mindennapokban használt nyersanyagokat tartalmazza, kerülve a szélsőségeket. A menüsor minden eddigi esküvő által közkedvelt, de összetétele opcionális, így természetesen lehetőség van a változtatásra.
Tányéron felszolgált menük
A tányéros variáció (E/1 és E/2) elegánsabb, klasszikusabb felszolgálást rejt magában. Az étteremben rövid, nyitvatartási időn belüli tartózkodást tervező, kisebb létszámú 10-20-30 fős esküvőknek ajánljuk.
E/1. Esküvői menü (tányéron felszolgálva)
Újházi tyúkhúsleves (csészében)
Göngyölt sertés sajttal, sonkával töltve, mellé sült csirkecomb petrezselymes burgonyával és rizzsel
Házi káposztasaláta
Parfait
8000.- Ft/fő
E/2. Esküvői menü (tányéron felszolgálva)
Orosz hússaláta
Húsleves májgaluskával (csészében)
Fűszeres jérce érmék grillezve, baconnal gyűrűzött pulyka tuskó, tojásos lecsóval töltött szűzpecsenye pirított gomba raguval, kemencés tepsis burgonyával és zöldséges rizzsel töltött rétessel
Parfait
9800.- Ft/fő
Tálakon felszolgált menük
A tálas variáció (E/3, E/4, E/5) minden esetben fél, vagy egy órával meghosszabbítja a kalkulált étkezési időtartamot, ugyanis a vendégek hosszabb időt töltenek a tálon felhalmozott étkek elfogyasztásával. A tálak 4 személyesek, és méretüknél fogva természetesen több variációs lehetőséget hordoznak magukban a nyersanyag összeállítás tekintetében. A tálak több mint 1,5 adag ételt tartalmaznak fejenként, így az érintetlen étkek a tortavágás után 20 perccel svédasztalon kerülnek vissza a vendégek elé. Az étteremben hosszú tartózkodást tervező, nagy létszámú 40 fő feletti esküvőknek ajánljuk.
Éjszakai teríték külön árat képez, de csak hosszas tartózkodás esetén javasoljuk, mivel a menük fogásai bőséges adagot foglalnak magukban. Éjszakai teríték bármi lehet a megrendelő igénye szerint, Íme néhány példa:
Töltött káposzta 3500.- Ft/fő
Csülökpörkölt 3250.- Ft/fő
Sertéspörkölt 2500.- Ft/fő
Marhapörkölt 4100.- Ft/fő
Borjúpörkölt 3900.- Ft/fő
Gemenci őzragu 5000.- Ft/fő
Svédasztalos menük
Svédasztalos (ESA1, ESA2) megrendelés külön tárgyalást képez az ételsor és az ételek mennyisége tekintetében. Svédasztalon lehetséges: hidegtálak-ízelítők, saláták-kevertsaláták, hideg-meleg előételek, két-három féle leves, főételek, desszertek, esetleg parfait külön felszolgálva. Svédasztalnál a vendéglétszám 110%-val kell kalkulálni rendeléskor. 2 példa svédasztalra:
ESA/1. Esküvői menü (svédasztal)
Legényfogó leves
Újházi tyúkhúsleves
Szicíliai csirkés penne
Gemenci őzragu-házikrokett
Betyár Pulykatokány-galuska
Hentesborda-rízs
Budapest borda-hasábburgonya
Vegetáriánus tál-grill zöldségek
Paprikába töltött káposztasaláta
Csemegeuborka
Parfait (felszolgálva)
Éjszakára töltött káposzta
11000.- Ft/fő
ESA/2. Esküvői menü (svédasztal)
Tárkonyos pulykaraguleves
Húsleves májgaluskával
Hortobágyi palacsinta (1 darabos)
Gombás csirke-házikrokett
Csülökpörkölt-petrezselymes burgonya
Göngyölt pulyka-rízs
Budapest borda-hasábburgonya
Vegetáriánus tál-grill zöldségek
Vegyes primőrsaláta
Parfait (felszolgálva)
Éjszakára töltött káposzta
9800.- Ft/fő
Frissítve: 2023.04.07.
GOMBÁS ÉTTEREM 1181 Budapest, Dobozi u. 70. Asztalfoglalás: +36 30 14 31 555 Rendezvényinformáció: Ifj. Gombás András mobil: +36 70 585 6868 (hívható minden nap 10:00h-tól 24:00h-ig) fax: +36 1 292 0883 Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.