Öcsi terem bemutatása
(24 személyes a'la carte és rendezvényterem)
Az Öcsi terem éttermünk alapköve.1990-ben ezzel a helyiséggel nyitottunk,mindössze nyolc asztallal. A kicsi, barátságos terem végül 250 fős étteremmé nőtte ki magát, ám az "Öcsi" azóta is az egyik legkedveltebb helyiség törzsvendégeink számára.
A terem rokonunkról, Mayer Istvánról, az oly sokak által kedvelt Öcsi Bácsiról kapta nevét, ki egyedi humoráról volt híres vendégeink körében. Öcsi Bácsi az étterem nyitásától egészen nyugdíjba vonulásáig -2009-ig- "etette és nevettette" vendégeinket. Megjelenésében és humorában a "magyar svejk" megtestesítője, mondásai pedig szállóigévé váltak a hosszú évek során.
Bizonyára sokaknak ismerős az Öcsis-mondások egyike: |
Az Öcsi Terem alapvetően a'la carte éttermi terület, ám a terem szeparáltsága lehetővé teszi zártkörű rendezvények megtartását is.
Családi és céges rendezvények lebonyolítására egyaránt alkalmas.
A terem adottságai:
- légkondicionáló + klima
- nemdohányzó terem
- Wifi - ingyenes szélessávú internet használat
- elektromos áram csatlakozás
- éttermi alapzene külön szabályozható, lekapcsolható
- szabadon díszíthető, dekorálható
- táncolásra, élőzenére nincs mód ebben a teremben
- svédasztalos rendezvényre nem alkalmas
Befogadóképessége:
- rendezvények esetén maximum 24 fő összetolt hosszú táblaasztalnál
- 4 fős asztaltársaságok esetén maximum 30 fő
Alkalmas:
- céges tárgyalások
- szülinapok, névnapok
- keresztelők
- esküvők
- halotti tor
- osztálytalálkozók
lebonyolítására
A terem alapadatai:
hasznos alapterülete: 34,4 négyzetméter
8,6 méter hosszú
4 méter széles
asztallap magasság: 72 cm
asztalok mérete: 120x80 cm
székszoknyákhoz:
székek magasága 75 cm
székek háttámla szélessége 35 cm
ülőfelület: 50 cm mély és 45 cm széles
Ételfogyasztás esetén NINCS terembérleti díj!
GOMBÁS ÉTTEREM
1181 Budapest, Dobozi u. 70.
Asztalfoglalás: +36 30 14 31 555
Rendezvényinformáció:
Ifj. Gombás András
mobil: +36 70 585 6868
(hívható minden nap 10:00h-tól 24:00h-ig)
fax: +36 1 292 0883
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.