1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Nyitvatartás

Hétfő: ZÁRVA
Kedd - Szombat:
12:00 - 22:00
Vasárnap:
12:00 - 18:00

Kiemelt linkek

Fontos információk:

  • Svédasztalos rendezvényt legalább 20-30 főtől érdemes rendelni, ennél kevesebb létszám esetén a svédasztal lényege a kínálat, nem éri el megkívánt hatékonyságát.
  • Az alábbiakban felsorolt svédasztal variációkon kívül bármilyen más összetételű svédasztal is összeállítható a lap alján felsorolt büféasztalra való fogásokból, vagy más ételekből.
  • Eszközeink tekintetében éttermünk maximum 3 féle levest tud a svédasztalokra felhelyezni.
  • Adagszámításaink bőséges adagokat biztosítanak, éttermünk nem fukarkodik a mennyiséggel :)
  • A rendezvény ideje alatt bármikor lehetőség van az ételek pótlására, vagy új étel felhelyezésére a megrendelő azonnali igényének megfelelően.
  • Az árak 1 főre, és magyar forintban értendőek.
  • A feltüntetett árak az ÁFA-t tartalmazzák.

 

S30-A "puritán"

Svédasztal ajánlat 30-40 főre

Erdélyi húsgombócleves
Sertésborda hentes módra rizzsel
Sertéscsülök pékné módra velesült hagymásburgonyával
Szárnyas nyársak (csirke, pulyka, gomba, szalonna)
Somlói galuska

 

3 780,00 HUF

S30-B "magyaros"

Svédasztal ajánlat 30-40 főre

Hortobágyi palacsinta
Betyár pulykatokány galuskával
Sertésborda Budapest módra vegyes körettel
Gemenci őzragu burgonyakrokettel
Vegetáriánus tál (rántott és sült zöldségek, köretként és előételként is szolgál)
Aranygaluska vaníliahabbal

 

4 600,00 HUF

S30-C "sörétes"

Svédasztal ajánlat 30-40 főre

Fácánleves
Spárgás pipi házi burgonyafánkkal
Gesztenyés pulykarolád, almás-fahéjas rizzsel
Kacsacomb hagymás törtburgonyával
Vegyes rétes

 

4 800,00 HUF

S30-D "ínyenc"

Svédasztal ajánlat 30-40 főre

Hidegtál
Házias libaleves lúdgégetésztával
Gombás jérce steak, burgonyakrokettel
Szűzérem magyarosan felpaprikázott karikaburgonyával
Bélszín tournedos körtébe töltött hagymalekvárral, brindzás burgonyagolyókkal
Vegetáriánus tál (rántott és sült zöldségek, köretként és előételként is szolgál)
Csúsztatott palacsinta puncsöntettel

 

7 400,00 HUF

S40 "lakomás"

Svédasztal ajánlat 40-50 főre

Orosz hússaláta
Sáfrányos tyúkhúsleves
Töltött káposzta
Vadas marha szalvétagombóccal
Csülökpörkölt petrezselymes burgonyával
Szűzpecsenye magyarosan "felpaprikázott" karikaburgonyával
Tejespite barackízzel
Csúsztatott palacsinta puncsöntettel

 

4 100,00 HUF

S50 "húsos"

Svédasztal ajánlat 50-60 főre

Nyírségi gombócleves
Libaleves lúdgégetésztával
Grill húsok házi burgonyafánkkal és rizzsel
(csirkemell, pulykamell, sertésszelet, szűzpecsenye)
Glórietragu a húsokhoz: sonka, gomba, gyöngyhagyma
Betyár pulykatokány galuskával
Vaddisznópörkölt kastélyburgonyával
Házi savanyúság
Vegetáriánus tál (rántott és sült zöldségek, köretként is fogyasztható)
Almás, meggyes, túrós rétes vegyesen

 

5 000,00 HUF

Svédasztalra alkalmas fogások

 

Előételek

  • Hidegtálak
  • Hideg paraszttál
  • Zakuszkik
  • Kevertsaláták
  • Hideg sültek
  • Hideg kacsatekercs málnaecetes salátával és erdei gyümölcsökkel
  • Libatepertő lilahagymával
  • Tatárbeafsteak
  • Libamájpástétom, libamájparfait
  • Zöldséges penne (előételnek, köretnek, főételnek)
  • Spagetti félék (előételnek, köretnek, főételnek)
  • Raviollik
  • Hortobágyi palacsinta
  • Fasirtgolyók

Levesek

  • Hideg uborkaleves
  • Hideg burgonyaleves
  • Hideg gyümölcsleves
  • Hideg joghurtos almaleves fahéjas habbal
  • Hideg sárgadinnyeleves
  • Újházy tyúkhúsleves
  • Házias húsleves változatok
  • Erdélyi húsgombócleves
  • Zöldborsóleves
  • Zöldbableves
  • Frankfurti leves
  • Tejszínes kukoricaleves reszelt sajttal
  • Pármai leves spagettivel és reszelt sajttal
  • Nyírségi gombócleves
  • Tárkonyos pulykaraguleves (gomba, zöldborsó, sárgarépa)
  • Kapros pulykaraguleves (zöldbab, sárgarépa, kapor)
  • Libaleves lúdgégetésztával
  • Sherrys fácánleves derelye tésztával
  • Gulyásleves
  • Palócleves
  • Fejtettbableves füstölt csülökkel
  • Tejfölös vaddisznóleves
  • Fokhagymakrémleves
  • Brokkolikrémleves pirított kenyérkockával
  • Spárgakrémleves pirított kenyérkockával és reszelt sajttal
  • Ferencz József kedvenc levese pirított sonkával és gombával

Főételek

  • Főzelékek többféle változatban
  • Töltött Káposzta
  • Székelykáposzta
  • Töltött paprika
  • Csülökpörkölt
  • Csülök pékné módra
  • Sörtésztában sült csülökfalatok almás pároltkáposztával
  • Harcsa vagy halpaprikás
  • Rost fogas fűszeres kéregben sütve
  • Grill húsok vegyesen
  • Mini szárnyas vagy sertés nyársak
  • Csevapcsicsa, Pjeszkavica, Pletenyica
  • Tejszínes-gombás jérce steak
  • Tejszínes-spárgás pipi
  • Betyár pulykatokány
  • Bordói pulykaragu
  • Gombás csirkemell füstöltsajtmártásban
  • Aszaltszilvával töltött pulykamell fóliában sütve narancsmártással
  • Gesztenyével töltött pulykarolád
  • Sertésborda hentes módra
  • Sertésborda Budapest módra
  • Szűzérmék magyarosan
  • Hagymás-kolbászos szűzragu
  • Szűzérmék gombás-roquefortos tejszínmártásban
  • Szűzérmék rózsaborsmártásban
  • Egészben sült sertéscopf gombapörkölttel
  • Kacsacomb, libacomb, libamell
  • Vadas marha
  • Bélszín steak vagy tournedos, borban forralt körtébe töltött hagymalekvárral
  • Gemenci Őzragu
  • Vaddisznópörkölt
  • Vegetáriánus vegyes tál
  • Rántott sajt és gomba

Desszertek

  • Csúsztatott palacsinta puncsöntettel
  • Aranygaluska vaníliahabbal
  • Tejespite barackízzel
  • Máglyarakás
  • Vargabéles
  • Somlói galuska
  • Gundel palacsinta
  • Almás-mandulás rétes fahéjöntettel
  • Rétesek többféle ízben
  • Beigli többféle ízben
  • Torták
  • Gyümölcssaláta

 Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

 

 

GOMBÁS ÉTTEREM
1181 Budapest, Dobozi u. 70.
Asztalfoglalás: +36 1 291 1789
Rendezvényinformáció:
Ifj. Gombás András
mobil: +36 70 585 6868
(hívható minden nap 10:00h-tól 24:00h-ig)
fax: +36 1 292 0883
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.