1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Nyitvatartás

Hétfő: ZÁRVA
Kedd - Szombat:
12:00 - 22:00
Vasárnap:
12:00 - 18:00

Kiemelt linkek

Fontos információk!

- A menükből a fogások kivonhatóak, akár csak egy főétel fogyasztására is van lehetőség.
- A menük fogásai cserélhetőek más ételre.
- A menük fogásai egymással variálhatóak.
- Bármelyik menü kérhető kis adagos menüként, ez esetben az ár 70%-a kerül felszámításra.
- A menük árai 1 főre magyar forintban értendőek.
- Az árak tartalmazzák a köretek árát és az ÁFA-t is.

C/1 Menü

Gombaleves
Hentesborda füstölt csülökkel, rizzsel, petrezselymes burgonyával
Vargabéles

3 750,00 HUF

C/2 Menü

Rózsakert leves (húsleves csirke és marhahússal, lúdgége tésztával)
Betyár pulykatokány galuskával
Somlói Galuska

3 700,00 HUF

C/3 Menü

Brokkolikrémleves
Rántott pulykamell sajttal-sonkával göngyölve vegyes körettel
Máglyarakás

3 750,00 HUF

C/4 Menü

Hideg joghurtos almaleves fahéjas habbal
Sertéscopf gombapörkölttel és tepsis burgonyával
Aranygaluska vaníliahabbal

4 180,00 HUF

C/5 Menü

Húsleves májgaluskával
Csiky pulykamell vegyes körettel
(Rántott Pulyka Csiky mártással: cékla és alma tartármártással kikeverve)
Parfait

3 950,00 HUF

C/6 Menü

Tárkonyos pulykaragu leves
Sertésborda Budapest módra rizzsel és sültburgonyával
Tejespite barackízzel

3 900,00 HUF

C/7 Menü

Fogas filé roston sütve Veloutemártással és brokkolival
Fóliában sült pulykamell szilvával töltve, narancsmártásban, burgonyafánkkal és rizzsel
Csúsztatott palacsinta puncsöntettel

4 420,00 HUF

C/8 Menü

Húsos húsleves
Csőbensült pulykamell brokkolival, rizzsel és burgonyafánkkal
Gundel palacsinta

4 490,00 HUF

C/9 Menü

Vitaminos jércesaláta
Nagolyai pulykaragu vegyes körettel
(Pulykamell csíkok tejszínes, kukoricás, gombás, kapros raguban)
Gesztenyés csokis palacsinta

4 700,00 HUF

C/10 Menü

Tejfölös vaddisznóleves csészében
Olivás csirkemell paradicsomsalátával és rizzsel
(rostonsült csirkemell, olivás, póréhagymás, cukkinis, oregánóval, fehérborral összefogot raguban)
Áfonyás túrós palacsinta fahéjjal megszórva

4 350,00 HUF

C/11 Menü

Nyírségi Gombócleves
Chef Ínyence
(szűzpecsenye steak és baconal tűzdelt csirkemell rizzsel és burgonyafánkkal
ragu:vörösboros-konyakos barnamártás gombával, sonkával, paradicsommal, paprikával és szőlővel)
Parfait

5 030,00 HUF

C/12 Menü

Libaleves lúdgégetésztával
Egri libamájas sertésborda burgonyafánkkal és almás pároltkáposztával
(natúr borda roston sült libamájjal, hagymás, kolbászos, paprikás raguval)
Csúsztatott palacsinta puncsöntettel

5 490,00 HUF

C/13 Menü

Ferencz József kedvenc levese
(burgonyából és articsókából főtt krémleves pirított sonkával és gombával szórva)
Rózsaszín pecsenyekacsamell rozmaringos almapürével, házi burgonyafánkkal és rizzsel
Mandulás-diós-kakaós brownie, csokoládé pudinggal és pisztácia fagylalttal

5 140,00 HUF

C/14 Menü

Házias húsleves marhahússal
Szűzfalatok sonkás, spárgás cukkinivel barnamártásban, burgonyakrokettel
Forró almás rétes hideg fahéjmártással

5 880,00 HUF

C/15 Menü

Hideg füstölt lazac tejszínes tormával
Erőleves Royal módra
Gundel bélszíntokány burgonyakrokettel
Mandulás-diós-kakaós Brownie, csokoládé pudinggal és pisztácia fagylalttal

9 050,00 HUF

 Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

 

 

GOMBÁS ÉTTEREM
1181 Budapest, Dobozi u. 70.
Asztalfoglalás: +36 1 291 1789
Rendezvényinformáció:
Ifj. Gombás András
mobil: +36 70 585 6868
(hívható minden nap 10:00h-tól 24:00h-ig)
fax: +36 1 292 0883
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.