1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Nyitvatartás

Hétfő: ZÁRVA
Kedd - Szombat:
12:00 - 22:00
Vasárnap:
12:00 - 18:00

Kiemelt linkek

Fontos információk:

  • A hidegtálak esetén a legkisebb rendelhető mennyiség 10 adag, azaz 10 személyes tál.
  • Hidegtálainkat fakeretes tükörtálakra és fatálakra tálaljuk.
  • Hidegtálainkhoz további kiegészítők rendelhetők, melyekről a lap alján olvashatnak.
  • Az árak 1 főre, magyar forintban értendőek.
  • A feltüntetett árak az ÁFA-t tartalmazzák.

 

Franciasaláta alap
Töltött paradicsom variációk
Casino tojás
Sonkatekercs tormahabbal töltve

(Ez az egyszerű hidegtál kiválóan alkalmas céges tárgyalásokhoz, esetleg svédasztalok kiegészítéseként is szolgálhat.)

 

2 000,00 HUF

☆☆

Franciasaláta alap
Sonkatekercs tormahabbal töltve
Debreceni karaj
Pulykagalantin
Szalonnás sertésszűz tekercs

 

2 800,00 HUF

☆☆☆

Franciasaláta alap
Pulykagalantin
Szalonnás sertésszűz tekercs
Fűszeres kacsatekercs
Spenótos fogas mignon
+Majonézes brokkolisaláta

 

3 500,00 HUF

☆☆☆☆

Franciasaláta alap
Pulykagalantin
Szalonnás sertésszűz tekercs
Fűszeres kacsatekercs
Angolos bélszín
Libamájparfé
Szarvaspástétom gyümölcspürével
Spenótos fogas mignon
Füstölt lazac vagy lazactatár
Pisztráng egészben
Olasz sonka
Sajttál

 

6 000,00 HUF

Kiegészítők

 

Pékáruk:

  • kenyér
  • zsemle
  • kifli
  • bagett

A fent feltüntetett árak a pékárú árát tartalmazzák!!!

 

Kevertsaláták:

  • Franciasaláta
  • Orosz hússaláta
  • Svéd gombasaláta
  • Majonézes brokkolisaláta
  • Holland sajtsaláta
  • Mexikói babsaláta
  • Hagymás burgonyasaláta
  • Majonézes burgonyasaláta
  • Görög parasztsaláta
  • Cocktailszószos vitaminsaláta
  • Mustáros-diós gombasaláta

 

Sajttál:

Sajttálunkon a következő finomságok találhatóak:

  • trappista sajt
  • füstölt sajt
  • camembert sajt
  • kecskesajt
  • roquefort sajt
  • mozarella sajt
  • szőlő, alma
  • lilahagyma
  • dió

 

Fogadások elegáns kiegészítője lehet egy friss gyümölcsökből készült gyümölcstál, illetve -helyszíni rendezvények esetén- jégbe hűtött, pezsgőkkel koronázott gyümölcsasztal!

 

 Az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

 

 

GOMBÁS ÉTTEREM
1181 Budapest, Dobozi u. 70.
Asztalfoglalás: +36 1 291 1789
Rendezvényinformáció:
Ifj. Gombás András
mobil: +36 70 585 6868
(hívható minden nap 10:00h-tól 24:00h-ig)
fax: +36 1 292 0883
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.